Despre noi

Euroclas Consulting oferă servicii de consultanță de securitate prin implementarea măsurilor specifice ce au ca rezultat final diminuarea riscului. Euroclas Consulting desfășoară activități de organizare, planificare și implementare a măsurilor de securitate fizică, situații de urgență și securitate în muncă.

Suntem independenți și nu reprezentăm interesele niciunei societăți de pază sau de comercializare/instalare elemente de protecție mecanofizice sau electronice de securitate;

Nu vom fi un simplu prestator de servicii care să încheie un contract pentru a încasa o sumă de bani, ci vom fi consilierul dumneavoastră pe toată durata de valabilitate a documentației pe care o întocmim;

Vă vom recomanda cele mai eficiente măsuri, atât organizatorice cât și de investiții, care să implice costuri minime de implementare. Raportul calitate-preț pentru serviciul oferit va reflecta realitatea.

Euroclas Consulting continuă să crească în fiecare zi datorită încrederii acordate de clienții noștri. Acoperim toate domeniile de activitate cum ar fi case de schimb valutar, centre de relaxare, casinouri, etc.

Doriți o analiză de risc la securitatea fizică?